Despre noi

Metalconf Expert si-a inceput activitatea pe piata fierului forjat in anul 2006, prin distributia elementelor din fier forjat, precum si prin realizarea de produse finite din fier forjat.

Problemele intampinate in perioada de inceput datorita gamei restranse de produse, precum si din dorinta de a satisface toate categoriile de clienti, au dus in anul 2010 la implementarea unui proiect finantat din Fonduri Europene in valoare de 160.000 Euro. Acest proiect a vizat numai achizitia de utilaje noi de productie germana pentru prelucrarea fierului, concomitent am realizat din surse proprii o hala moderna de lucru cu o suprafata utila de peste 200 mp.

Toate aceste eforturi au dus la posibilitatea ca incepand cu anul 2011 sa oferim spre vanzare o gama diversificata de elemente din fier forjat incluzand produse finite (porti, garduri, balustrade, balcoane, obiecte din fier forjat), piese, subansamble, accesorii si panouri preasamblate incercand sa satisfacem cerintele pietei romanesti.

Toate acestea sunt adresate atat confectionerilor de fier forjat, cat si celor mai exigenti clienti. Daca aveti nevoie de consiliere sau de informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. La cerere se pot executa serii de produse dupa specificatia clientilor, de asemeni piesele prezentate se pot confectiona si din alte sectiuni de material in afara celor prezentate.